Înlocuire ulei cutie de viteze automata

De ce este esențial?

Cutia de viteze automată a devenit o alegere populară pentru mulți șoferi datorită confortului și eficienței pe care le oferă. Cu toate acestea, pentru a menține performanța și longevitatea acestei componente, este vitală o întreținere corespunzătoare. Una dintre cele mai importante operațiuni este înlocuirea periodică a uleiului din cutia de viteze. Iată de ce acest serviciu este atât de crucial și cum îl executăm la Siruti MotorSport Garage.

Importanța înlocuirii uleiului

Uleiul din cutia de viteze automată are un rol esențial în lubrifierea, răcirea și protejarea componentelor interne. Pe măsură ce trece timpul și se acumulează kilometri, acest ulei își pierde proprietățile, iar contaminanții se pot acumula, ducând la o lubrifiere ineficientă și posibile daune.

Beneficiile înlocuirii periodice

Performanță optimă: Cu un ulei proaspăt și de calitate, cutia de viteze funcționează mai lin și eficient.

Durată de viață extinsă: Previne uzura prematură a componentelor cutiei de viteze, extinzând astfel durata de viață a acesteia.

Economie de combustibil: O cutie de viteze bine lubrifiată poate conduce la o mai bună economie de combustibil.

Când să înlocuiți uleiul?

Recomandările privind intervalul de înlocuire pot varia în funcție de marca și modelul autovehiculului, dar un ghid general este odată la fiecare 60.000-100.000 de kilometri.

Consultați manualul autovehiculului sau pe unul dintre experții noștri pentru recomandări specifice.

Întreținerea corectă a cutiei de viteze automate este esențială pentru performanța și longevitatea autovehiculului dvs. Nu neglijați înlocuirea uleiului și alegeți un service de încredere precum Siruti MotorSport Garage pentru această operațiune crucială.

Serviciile Noastre

Nu lăsa accidentele să te oprească!

Fiecare incident pe drum vine cu propriul set de provocări, dar tu nu trebuie să le înfrunți singur. Fie că ai nevoie de consultanță pentru asigurări, constatări rapide sau reparații, suntem aici să te ajutăm.

Ce dorești să cauți?