Servicii Auto

Revizii periodice cu înlocuire de filtre și distribuții, sisteme de suspensie, sisteme de direcție, sisteme de frânare si reparații motoare transmisii.
Diagnoză electrică asistată de calculator si recondiționări electromotoare, alternatoare, sau orice alt sistem și sub-sistem de pe autoturism.
Utilizând tehnici avansate și vopsele de cea mai bună calitate, garantăm un finisaj impecabil și o durabilitate crescută a culorii.
Anvelopele și jențile sunt printre componentele esențiale ale unui autovehicul, având un impact direct asupra siguranței și performanței.
Acesta joacă un rol esențial nu doar pentru confort, ci și în oferirea unei vizibilități optime prin prevenirea aburirii geamurilor.
Uleiul de transmisie nu doar că lubrifiază, dar servește și ca un mediu de transfer al forței și de răcire a componentelor.
Piese auto second hand eficiente din punct de vedere cost-beneficiu. Fiecare piesă auto din oferta noastră este verificată meticulos.
Eficiența și fiabilitatea utilajelor sunt esențiale pentru succesul oricărei afaceri agricole, de construcții sau de transport.
Oferim servicii de sudură speciale, adaptate cerințelor clienților noștri prin sudură MIG – MAG, sudură TIG – VIG sau sudare materiale mici.
Pasiunea pentru viteză și performanță își găsește expresia supremă în serviciile noastre de chip tuning TCM Turbo.
Nu lăsa accidentele să te oprească!

Fiecare incident pe drum vine cu propriul set de provocări, dar tu nu trebuie să le înfrunți singur. Fie că ai nevoie de consultanță pentru asigurări, constatări rapide sau reparații, suntem aici să te ajutăm.

Ce dorești să cauți?