Termeni si conditii

Comenzi

Poti comanda produsele noastre online (direct pe pagina de internet), prin email sau telefonic. Comenzile prin telefon se vor prelua de operatorul nostru doar intre orele 9:00 – 18:00 de luni pana vineri, in zilele lucratoare. Iti recomandam comanda online prin metoda „Adauga in cos”. Aceasta metoda iti ofera posibilitatea sa urmaresti stadiul in care sa afla comanda (ex. in curs de confirmare, in curs de livrare etc).

Comanda online

Produsul pe care vrei sa il comanzi poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare sau direct din pagina de Magazin. Prin apasarea butonului Adauga in cos, produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

  • Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor, pentru finalizarea comenzii, trebuie sa introduci urmatoarele date:
  • Datele personale / Datele de facturare
  • Adresa de livrare
  • Metoda de plata
  • Dupa completarea tuturor datelor, te rugam sa citesti si sa bifezi ca esti de acord cu Termenii si Conditiile paginii www.siruti.ro

Comanda ta este incheiata cu succes cand va fi afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii, cu stadiul In curs de confirmare. In momentul procesarii comenzii de catre siruti.ro, vei primi un e-mail prin care vei fi informat de noul status al comenzii, denumit Comanda confirmata.

Comanda telefonica

Te rugam sa apelezi numarul de telefon 0762 628 379.

Plata produselor

Plata se face prin transfer bancar, ramburs sau cash la ridicare de la sediul Siruti MotorSport Garage.

Livrarea

Costul transportului variaza in functie de greutatea produsului comandat si va fi comunicat ulterior plasarii comenzii. (exclusiv pe teritoriul Romaniei).

Coletul va fi livrat prin curierat rapid. Comenzile primite pana in ora 14:00 se vor livra in ziua lucratoare urmatoare. Pentru comenzile primite dupa ora 14:00 timpul de livrare este de maximum de 48 ore. In cazuri exceptionale, termenul de livrare va fi comunicat telefonic.

Coletul poate fi ridicat si de la sediul Siruti MotorSport Garage.

Receptia produselor

La receptia coletului, daca observi degradarea acestuia sau daca este desigilat, il poti returna curierului. Acesta va intocmi un proces-verbal de constatare, fara costuri pentru tine.

Descrierea si returnarea produselor

siruti.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de exact in prezentarea corecta a informatiilor prezentate pe acest site.
Daca un produs oferit de siruti.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il poti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

In cazul in care intelegi sa valorifici acest drept ai obligatia sa returnezi produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala ta. Produsele se pot returna exclusiv prin servicii de curierat la adresa: Siruti SRL, Str. Prislav nr 173,
incinta Effedue SRL Tulcea.

Daca doresti returnarea produselor din alte motive decat cele mentionate la Receptia produselor, ai dreptul sa faci acest lucru, iar plata transportului prin curier pentru retur este in sarcina ta. Conditia pentru returnarea produselor este ca acestea sa fie nedeteriorate. Poti returna coletul prin orice firma de curierat la adresa: Siruti SRL , Str. Prislav nr 173,
incinta Effedue SRL Tulcea.
Nu se accepta returul pentru produsele personalizate. Te rugam sa intelegi ca acel produs a fost creat dupa specificatiile tale.

Restituirea banilor

Restituirea sumelor achitate de catre Client se va face in termen de maximum 15 zile, exclusiv prin transfer bancar in contul bancar furnizat de Client.

Siruti MotorSport Garage si Siruti SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru furnizarea eronata a datelor bancare de catre Client.

Despre Noi

Magazinul online siruti.ro este oferit de  Siruti SRL, sediu social Str. Prislav nr 173,
incinta Effedue SRL Tulcea, inmatriculata la Registrul comertului sub nr. J36/265/2008, avand cod unic de inregistrare 23927260.

Livrarea produselor se face numai prin curierat.
Nu avem program de lucru cu clientii.
Ne poti contacta prin urmatoarele mijloace:
Prin curier/posta la adresa de corespondenta: Str. Prislav nr 173,
incinta Effedue SRL Tulcea.
Prin e-mail la urmatoarea adresa: [email protected].
Prin telefon la numarul  0762 628 379, intre orele 9:00 – 18:00, de luni pana vineri.
siruti.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

Politica de confidentialitate

www.siruti.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.siruti.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. www.siruti.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.siruti.ro iti vom solicita o serie de date personale precum numele si prenumele, adresa de email, adresa, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea ta ca utilizator al serviciului siruti.ro. De asemenea, pentru a te abona la newsletterul sau alertele siruti.ro, va trebui sa ne comunici o adresa de e-mail valida precum si alte date personale.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul tau expres si neechivoc, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Limitarea responsabilitatii

Siruti MotorSport Garage si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat, in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, Siruti MotorSport Garage nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.

Drepturi de autor

Continutul paginilor site-ului web Siruti MotorSport Garage este protejat de legea dreptului de autor (Legea 15/2019 pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, publicata in M.Of. 33 din 11 ianuarie 2019). Toate materialele (incluzand, fara limitări, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Siruti MotorSport Garage sau in baza unui contract de distribuire/redistribuire.

Site-ul este proprietatea Siruti MotorSport Garage. Materialele de pe acest site nu pot fi reproduse partial, integral sau modificate fara permisiunea reprezentantului societatii. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte, portiuni de texte sau grafică pentru folosirea acestora in scopuri comerciale, altele decat cele a caror obiectiv fac nota.

Este strict interzisa utilizarea sau contactarea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui societatea, clientii sai si/sau produsele si serviciile oferite. Siruti MotorSport Garage isi rezerva dreptul sa modifice si sa interzica accesul sau sa opreasca temporar sau permanent orice parte a acestui site sau orice informatie continuta in acesta, fara asumarea responsabilitatii de a notifica utilizatorii. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website.

Inregistrarea ca utilizator

Site-ul siruti.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, trebuie sa te inregistrezi ca utilizator. Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre tine a Termenilor si Conditiilor de utilizare a siruti.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Siruti MotorSport Garage
Intrucat Termenii si Conditiile pot fi modificate, te rugam sa le revezi periodic. In conditiile in care nu vei mai fi de acord cu prevederile acestora, te rugam sa nu mai accesezi/folosesti serviciile siruti.ro

Daca folosesti acest site, esti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul tau de utilizator creat pe site si esti de acord sa iti asumi responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul tau de utilizator.
siruti.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe siruti.ro reprezinta preturile finale de cumparare.

Forta Majora

siruti.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre siruti.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa siruti.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la siruti.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele siruti.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Publicitatea

siruti.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa si/sau a colaboratorilor sai. Prin utilizarea siruti.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, iti exprimi in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Legislatia aplicabila

Produsele oferite de Siruti MotorSport Garage prin intermediul siruti.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane aplicabile. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei, la sediul Siruti MotorSport Garage. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Tulcea.

Nu lăsa accidentele să te oprească!

Fiecare incident pe drum vine cu propriul set de provocări, dar tu nu trebuie să le înfrunți singur. Fie că ai nevoie de consultanță pentru asigurări, constatări rapide sau reparații, suntem aici să te ajutăm.

Ce dorești să cauți?